B-ul.ro | Si am petrecut
This is the weblog of a Eastern European in a rough world.
blog personal, blog, personal
16395
post-template-default,single,single-post,postid-16395,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Si am petrecut

Ieri a fost prima petrecere din Gala Distracțiilor FTW, un eveniment cu sare și piper și multă lume de bonton.

Acest eveniment cu adevărat deosebit a avut loc în Club White cu ajutorul Millenium Communications. Atmosfera plăcută a fost menținută cu bere Ursus și Coca-Cola.

Am revăzut oameni sexy și prietenoși. Am cunoscut oameni noi, oameni interesanți. Din domenii diferite, cu diverse ocupații, care de care mai interesante. Pot spune că a fost un alt eveniment reușit à la BobbyVoicu.

Nu este singura petrecere de acest fel. Vor fi tot mai multe pe viitor. Pentru a avea acces vă invit să intrați în comunitatea FTW, unde, alături de colegii mei RaluxaMinxieee, Bluarto, Daniel, Sadak, Ciop și Etherfast, voi avea grijă să aveți acces la articole de calitate din online-ul românesc și nu numai.

Până acum Sorin Rusi și Victor Kapra sunt deținătorii imaginilor de la petrecerea FTW. O să adaug mai multe linkuri pe măsură ce fotografiile și clipurile sunt uploadate pe diverse bloguri.

Și acum înapoi la muncă…

1Comment
  • B-ul.ro | Twestival Bucuresti
    Posted at 18:24h, 21 April Reply

    […] trecut în ritm de vals încă un eveniment caritabil marca Pași Către Viață. La fel ca și petrecerea FTW, întâlnirea a avut loc în Club […]

Post A Comment

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.